Розроблення технології сухих порошкоподібних продуктів на основі гідролізатів крохмалю - Грабовська, Олена Вячеславівна; Штангеєва, Надія Іванівна; Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Деменюк (Майданець), Оксана Миколаївна; Малецька, К. Д.; Сильнягіна, Ніна Борисівна (My University, 2007)
Наведено результати досліджень по отриманню харчових порошків шляхом розпилювального висушування продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу. The results of researches are resulted on the receipt of food powders by the raspylitel'nogo drying of products of hydrolysis of starch of different carbohydrate composition.
Keywords: modified starch; модифікований крохмаль; дитяче харчування; розпилювальна сушарка; мальтодекстрин кукурудзяний; мальтодекстрин картопляний; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води