Грабовська, Олена ВячеславівнаШтангеєва, Надія ІванівнаСабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаДеменюк (Майданець), Оксана МиколаївнаМалецька, К. Д.Сильнягіна, Ніна Борисівна2014-04-222014-04-222007Розроблення технології сухих порошкоподібних продуктів на основі гідролізатів крохмалю / О. В. Грабовська, Н. І. Штангеєва, Н. І. Гордійчук, О. М. Майданець, К. Д. Малецька, Н. Б. Сильнягіна // Цукор України. – 2007. – № 4. – С. 29–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14103Наведено результати досліджень по отриманню харчових порошків шляхом розпилювального висушування продуктів гідролізу крохмалю різного вуглеводного складу. The results of researches are resulted on the receipt of food powders by the raspylitel'nogo drying of products of hydrolysis of starch of different carbohydrate composition.otherрозпилювальна сушаркамальтодекстринмальтозний сиропвиноградний сікяблучний сіксухі декстрин-мальтозні продуктиraspylitel'naya dryermaltodextrinmaltose syrupvine juiceapple juicedry dekstrin-maltose productsкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиРозроблення технології сухих порошкоподібних продуктів на основі гідролізатів крохмалюArticle