Рибні тюфтельки з цистозірою (Патент на винахід № 91454) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна (My University, 2010)
Розроблено рибні тюфтельки, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту свіжу, молоко, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту пасеровану, воду та морські водорості цистозіру чорноморську. Developed fish noisettes containing fish cutlet mass of bread, fresh onion, milk, salt, ground black pepper, characterized in that it further comprises barleygrainproduct, eggs, butter, fried onion, water and water-plants black sea tsystoziru.
Keywords: рибні тюфтельки; цистозіра чорноморська; котлетна маса з риби; fish noisettes; black sea tsystoziru; fish cutlet mass; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів