Онофрійчук, Оксана СергіївнаКохан, Олена Олександрівна2020-02-172020-02-172019Онофрійчук, О. С. Розроблення цукерок кристалічної структури на основі тагатози / О. С. Онофрійчук, О. О. Кохан // Інноваційний розвиток харчової індустрії : матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 21 листопада 2019 р. – Київ : БАРМИ, 2019. – С. 63–64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30786У тезі показані результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих цукерок кристалічної структури , що виготовлені без внесення традиційного цукру – сахарози. Проаналізовано переваги інноваційного цукру – тагатози. Досліджено вплив тагатози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Запропоновано внесення гігроскопічної фруктози для подовження терміну зберігання готових виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою.otherпомадні цукеркиглікемічний індекстагатозазамінник цукрукристалізаціяцукровий діабетfondant sweetsglycemic indextagatosesugar substitutecrystallizationdiabetesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення цукерок кристалічної структури на основі тагатозиThesis