Драган, Олена Іванівна2018-06-252018-06-252018Драган, О. І. Запровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємства / О. І. Драган // Інтелект ХХІ. – 2018. − №2.− С. 135-142.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27753У статті розглянуто специфічні особливості функціонування підприємств м’ясопереробної галузі. Досліджуються проблеми забезпечення комплексного перероблення сировини, коли у сучасних умовах більшість підприємств м’ясопереробної галузі не переробляють вторинну сировину, не займаються збиранням ендокрино-ферментної сировини, харчової крові для виробництва лікувальних препаратів. Пропонується запровадження на м’ясокомбінатах технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів – виробництва продукції з вторинної сировини (технічна продукція), і медичної продукції тваринницького походження, що надасть можливість для оновлення і подальшого розвитку цих виробництв. Співпраця м’ясокомбінатів і фірм аутсорсерів зможе надати потенційніпереваги, що стануть довгостроковими та дозволять отримати економічні вигоди усім зацікавленим сторонам.аутсорсингбізнес процесвиробництвопродукціяпідприємством’ясопереробна галузьбизнес процесспроизводствопродукцияпредприятиемясоперерабатывающая отрасльoutsourcingbusiness processproductionenterprisemeat processing industryкафедра економіки праці та менеджментуЗапровадження технології аутсорсингу для удосконалення бізнес процесів підприємстваArticle