Роль держави в сфері інвестиційно-інноваційної діяльності - Галиця, Ігор Олександрович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Погуда, Олексій Андрійович (My University, 2014)
Розглянута одна з найважливіших проблем, існуючих у сфері інвестиційно-інноваційної діяльності - методологія ухвалення рішень, як органами влади, так і приватним інвестором. Запропоновано використовувати принцип поліваріантності для підвищення ефективності управлінських рішень. Considered the ability to use the principle polyalternativeness for making investment and innovation decisions, in article considered one of the main problems of existing in the area of investment - innovation activities - methodology of decision - making, as by power, so and private investor. Proposed to use principle polyalternativeness for improving effectiveness for make management decisions.
Keywords: інвестиційно-інноваційна діяльність; investment and innovation activity; ефективність управлінських рішень; управлінські рішення; management decisions; інвестиційна політика; кафедра туристичного та готельного бізнесу; кафедра економіки праці та менеджменту