Еш, Світлана Миколаївна2013-09-042013-09-042006Еш, С. М. Формування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловості / С. М. Еш // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 137 – 139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9508Розглянуто теоретичні засади антикризового управління підприємствами в харчовій промисловості, обґрунтовано проблеми формування системи антикризового управління в умовах ринкової конкуренції. Theoretical principle of anti-crisis management at the food industry enterprises are considerate, problems of anti-crisis management system formation in the conditions of market competition are grounded.otherкризові явищаантикризове управліннялокальні кризисуб’єкти антикризового управлінняcrisis phenomenaanti-crisis managementlocal crisissubject anti-crisis managementкафедра фінансівФормування механізму антикризового управління підприємствами харчової промисловостіArticle