Войцеховський, Дмитро ІгоровичШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2016-06-232016-06-232016Войцеховський, Д. І. Зміна вологовмісту і концентрації цукрів в груші під час сушіння / Д. І. Войцеховський, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Научный взгляд в будущее. – Одесса : Куприенко С.В., 2016. – Вип. 2, Т. 2. – С. 30–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23704У цій роботі описано процес сушіння груш за різних температур. З можливих методів сушіння було вибрано такий метод, який забезпечував зберігання якості готового продукту. Розглянуто стадії процесу сушіння, зміни вологовмісту та вмісту цукрів по всьому об’єму плода груші, наведено графіки цих змін. Для адаптування традиційних режимів сушіння груші до промислових умов з отриманням продукту високої якості автори досліджували зміну концентрації цукрів та вологи по радіальному перерізу плода.uk-UKсушіннягрушавологовмістцукрисушкавлагосодержаниесахараdryingpearmoisturesugarsкафедра технології консервуванняЗміна вологовмісту і концентрації цукрів в груші під час сушінняArticle