Організація інтерактивного предметно-просторового середовища підприємств готельного господарства - Момот, Анастасія Олександрівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна (My University, 2017)
Розглянуто організацію предметно-просторового середовища готельних підприємств з використанням інтерактивних технологій. The organization of the object-spatiale environment of hotel enterprises using interactive technologies is considered.
Keywords: інтерактивні технології; предметно-просторове середовище; отельне підприємство; interactive technologies; object-spatial environment; hotel enterprise; кафедра готельно-ресторанної справи