Перспективи розвитку цукрової промисловості України - Національний університет харчових технологій (My University, 2017)
29 – 30 березня 2017 року в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) проходила Міжнародна науково-технічна конференція цукровиків України «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Організаторами заходу виступили Національний університет харчових технологій, Національна асоціація цукровиків України, Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Інститут продовольчих ресурсів НААН України. Інформаційні партнери конференції: журнал «Цукор України» та інформаційний бюлетень «Вісник цукровиків України». У роботі конференції взяли участь фахівці 34 цукрових заводів України, керівники галузі, цукрових компаній і заводів, власники агропромхолдингів, представники науково-дослідних, навчальних, проектних інститутів і понад 40 фірм та організацій, що працюють у галузі цукрового виробництва. На конференцію прибули представники цукрової промисловості Білорусі, Грузії, Киргизії, Польщі, Німеччини, Данії. Матеріали конференції підготовлені фахівцями НУХТ, Інституту післядипломної освіти НУХТ, УкрНДІЦП. Інституту продовольчих ресурсів НААН України. Для фахівців цукрової галузі. March 29-30, 2017 at the National University of Food Technology (Kyiv) was held International Scientific and Technical Conference Sugar producers of Ukraine "Prospects for the development of the sugar industry Ukraine ". The event was organized by the National University Food Technologies, National Sugar Association of Ukraine, Institute postgraduate education at the National University of Food Technology, Institute of Food Resources of the National Academy of Sciences of Ukraine. Information partners conferences: the magazine "Sugar Ukraine" and the newsletter "Visnyk sugar producers of Ukraine ". The conference was attended by specialists of 34 sugar factories of Ukraine, heads of industry, sugar companies and factories, owners of agro-holdings, representatives of research, training, project institutes and more 40 firms and organizations working in the field of sugar production. On representatives of the sugar industry of Belarus arrived at the conference. Georgia, Kyrgyzstan, Poland, Germany, Denmark. Materials of the conference were prepared by NUKHT specialists and the Institute postgraduate education NUKHT, UkrNDISC. Institute of Food Resources NAAS of Ukraine. For specialists in the sugar industry.
Keywords: кристалізація; цукрова промисловість; обладнання для цукрової промисловості; цукрове виробництво; цукровий буряк; сатурація; sugar industry; equipment for the sugar industry; sugar production; sugar beet; carbonation; crystallization