Стабнікова, Олена ВсеволодівнаУстинов, Юрій ВасильовичАнтонюк, Марія Миколаївна2013-02-132013-02-132002Антонюк, М. М. Селеновмісні добавки / М. М. Антонюк, О. В. Стабнікова, Ю. В. Устинов // Зерно і хліб. – 2002. – №3. – С. 28-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6265Результати проведених досліджень свідчать про можливість використання селеновмісних рослинних добавок при виготовленні хлібобулочних виробів. Внесення домішок із збагачених селеном проростків дає змогу підвищити якість хлібобулочних виробів та надати їм лікувально-профілактичних властивостей. The results suggest the possible use of selenium supplements in the manufacture of bakery products. Adding supplements of selenium-enriched seedlings can improve the quality of bread and give them health care properties.otherзбагаченняселенхлібобулочні виробиenrichedseleniumbakery productsкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСеленовмісні добавкиArticle