Гончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичЗаворицька, Дар'я ГригорівнаЮрченко, Яна Володимирівна2014-06-232014-06-232014Патент на винахід № 105096 UA МПК А23L 1/317 (2006.01) Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями / Гончаров Г. І., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Заворицька Д. Г., Юрченко Я. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № а 2012 14237; заявл. 13.12.2012; опубл. 10.04.2014 Бюл. №7https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15487Розроблено фарш, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, меланж, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить перепелині яйця в кількості 5-10%. Have been developed minced meat that contains beef I grade, fatty pork, melange, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises quail eggs in an amount of 5-10%.otherмолоко сухеперепелині яйцяфаршdry milkquail eggsminced meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФарш «Молочний» з перепелиними яйцями (Патент на винахід №105096)Other