Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями (Патент на винахід №105096) - Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна Володимирівна (My University, 2014)
Розроблено фарш, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, меланж, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить перепелині яйця в кількості 5-10%. Have been developed minced meat that contains beef I grade, fatty pork, melange, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises quail eggs in an amount of 5-10%.
Keywords: молоко сухе; перепелині яйця; фарш; dry milk; quail eggs; minced meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів