Удосконалення пристрою для виробництва освітленої крові - Бабанова, Олена Ігорівна; Беседа, Сергій Дмитрович; Шевченко, Андрій Олександрович (My University, 2025)
Удосконалення пристрою для виробництва освітленої крові дозволяє значно підвищити продуктивність, скоротити терміни теплового оброблення, зменшити витрати електроенергії, знизити втрати маси та розчинних речовин, виключити згортання та часткове освітлення продукту, а також підвищити його якість.

Improvement of the device for the production of illuminated blood can significantly increase productivity, reduce the time of heat treatment, reduce electricity consumption, reduce weight loss and soluble substances, eliminate coagulation and partial illumination of the product, as well as improve its quality
Keywords: пристрій; освітлена кров; м’ясопереробна промисловість; теплове оброблення; device; illuminated blood; meat processing industry; thermal treatment; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв