Сутність інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень - Турчина (Побережна), Марія Петрівна (My University, 2010)
Розглянуто джерела формування інформаційних ресурсів підприємства та процесс інформаційного забезпечення прийняття рішень. Considered sources of enterprise information resources and process information support of decision making.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту