Shumiak, OlgaMeshcheryakov, Andriy2017-07-122017-07-122017Shumiak, O. The use of nanotechnology in the production of ise-cream / O. Shumiak, A. Meshcheryakov, L.Yurchuk // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 83 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 4. - С. 190https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25768The use of nanotechnology in the production of ise-cream leads to the benefits of nanoise-cream. Використання нанотехнологій у виробництві морозива має певні переваги.enкафедра іноземних мов професійного спрямуванняnanotechnologylow fat contentnanomaterialsnanoice-creamнанотехнологіїнизький вміст жирунаноматеріалинаноморозивонанотехнологиинизкое содержание жирананоматериалынаномороженоеThe use of nanotechnology in the production of ise-creamThesis