Створення кластерів – один із напрямів зростання економіки - Чернелевська, Олена Леонідівна; Чернелевський, Леонід Миколайович (My University, 2012)
Стаття присвячена розкриттю одного із напрямів зростання ефективності окремих галузей промисловості та економіки держави в цілому – формуванню та забезпеченню функціонування гнучких об’єднань суб’єктів господарської діяльності – кластерів. The authors elucidate one of the areas of growth performance of individual industries and the national economy as a whole - the formation and functioning of flexible associations of economic entities - clusters.
Keywords: кластер; конкурентоспроможність; економічний розвиток; economic development; глобалізація; моделі економіки; cluster; globalization; кафедра обліку і аудиту