Організація ефективного виконання робіт при потоковому виробництві на ТОВ «Слобожанський бекон» - Грибков, Сергій Віталійович; Фурта, Олена Олександрівна (My University, 2018)
В роботі запропоновано для підвищення якості планування використання програмного засобу MS Project на ТОВ «Слобожанський бекон».The paper proposes to improve the quality of the planning of using the MS Project software on TOV «Slobozhansky Becon».
Keywords: інформаційні системи; планування; управління виробництвом; information system; planning; production management; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки