Тертичний, Михайло ЛеонідовичКарпович, Інна Віталіївна2023-11-212023-11-212022Тертичний, М. Л. Виробництво патоки різного вуглеводного складу з використанням ферментних препаратів / М. Л. Тертичний, І. В. Карпович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41571Крохмальна патока відіграє одну з ключових ролей у сучасній харчовій промисловості оскільки використовується у виробництві багатьох продуктів харчування. На сьогодні виробляють патоку різного вуглеводного складу залежно від потреб споживача. Досліджено використання ферментних препаратів для корегування вуглеводного складу патоки та удосконалення існуючих технологій виробництва.otherпатокакрохмальгідролізферментні препаратиtreaclestarchhydrolysisenzyme preparationsкафедра технології цукру і підготовки водиВиробництво патоки різного вуглеводного складу з використанням ферментних препаратівThesis