Виробництво патоки різного вуглеводного складу з використанням ферментних препаратів - Тертичний, Михайло Леонідович; Карпович, Інна Віталіївна (My University, 2022)
Крохмальна патока відіграє одну з ключових ролей у сучасній харчовій промисловості оскільки використовується у виробництві багатьох продуктів харчування. На сьогодні виробляють патоку різного вуглеводного складу залежно від потреб споживача. Досліджено використання ферментних препаратів для корегування вуглеводного складу патоки та удосконалення існуючих технологій виробництва.
Keywords: патока; крохмаль; гідроліз; ферментні препарати; treacle; starch; hydrolysis; enzyme preparations; кафедра технології цукру і підготовки води