Комп'ютерні технології та програмування. - Ч. 1 - Бровченко, Наталія Нестерівна; Маноха, Людмила Юріївна; Загоровська, Лариса Григорівна (My University, 2011)
Розглянуто основні поняття комп'ютерної техніки, описано основні частини інформаційного забезпечення персонального комп'ютера. Наведено принципи роботи в середовищах операційних систем Windows, MS DOS, а також програм Norton Commander, Word, Excel, PowerPoint, Mathcad. Для поглибленого опанування теоретичного матеріалу до кожної теми додаються практичні завдання та контрольні питання для самоперевірки. Для студентів напрямів підготовки 6.050101 «Комп'ютерні науки» і 6.050202 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» денної і заочної форм навчання, а також може бути корисний для студентів усіх інших напрямів. The basic concepts of computer technology, describes the main parts of information of a personal computer. Shows the principles of working in environments operating systems Windows, MS DOS, and program Norton Commander, Word, Excel, PowerPoint, Mathcad. For in-depth mastery of theoretical material for each topic included practical exercises and test questions for self.For students in the areas of training 6.050101 "Computer Science" and 6.050202 "Automation and Computer Integrated Technologies' full-time and part-time courses and can also be useful for students in all other areas.
Keywords: комп’ютер; операційна система; програмне забезпечення; налаштування програм; графіки; документ; computer; operating System; software; configuration of programs; graphics; documents; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки