Обгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятини - Топольник, Віра Григорівна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна (My University, 2009)
У статті наведено і обгрунтовано план експерименту по оптимізації процесу подрібнення м’яса курятини. Розглянуто принципи складання матриці активного експерименту, наведені чинники за допомогою яких можливо керувати процес подрібнення і зробити його оптимальним. In the article the plan of experiment is resulted and grounded for optimizations of process of grinding down of meat of chicken. Principles of drafting of matrix of active experiment are considered, factors are resulted by which it is possible to lead process of grinding down and to do him optimum.
Keywords: план активного експеримента; керовані чинники; подрібнення м'яса курятини; Plan active experiment; driven factors; grinding meat chicken; кафедра туристичного та готельного бізнесу