Топольник, Віра ГригорівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2016-11-282016-11-282009Топольник В. Г. Обгрунтування експерименту для оптимізації процессу подрібнення м’яса курятини / В. Г. топольник, Н. М. Іванова // Наукові праці Одеської національної академії харчових виробництв, 2009. – №35, Т. 2. ‒ С. 126‒129.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24591У статті наведено і обгрунтовано план експерименту по оптимізації процесу подрібнення м’яса курятини. Розглянуто принципи складання матриці активного експерименту, наведені чинники за допомогою яких можливо керувати процес подрібнення і зробити його оптимальним. In the article the plan of experiment is resulted and grounded for optimizations of process of grinding down of meat of chicken. Principles of drafting of matrix of active experiment are considered, factors are resulted by which it is possible to lead process of grinding down and to do him optimum.uk-UKплан активного експериментакеровані чинникиподрібнення м'яса курятиниPlan active experimentdriven factorsgrinding meat chickenкафедра туристичного та готельного бізнесуОбгрунтування експерименту для оптимізації процесу подрібнення м'яса курятиниArticle