Наслідки глобалізації для економіки України та країн світу - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
У статті проаналізовано проблемні аспекти та позитивні наслідки впливу глобалізаційних та інтеграційних процесів на економіку країн світу; досліджено структуризацію глобалізаційного процесу. Визначено наслідки глобалізації для української економіки. The paper explores the problematic aspects and positive effects of globalization and integration processes in the world economy; investigated the structuring of globalization. Determined the effects of globalization on the Ukrainian economy.
Keywords: глобалізація; globalization; інтеграція; integration; глобалізаційний процес; globalization; поглиблення; deepening; кафедра економіки і права