Вплив конкурентоспроможності торгових марок на конкурентні позиції молокопереробних підприємств в сегменті питного молока - Суха, Ірина Василівна (My University, 2009)
Запропоновано методику інтегральної оцінки конкуренто¬спроможності торгових марок. Проведено дослідження популярності торгових марок підприємств молочної промисловості в сегменті питного молока та визначено найбільш конкурентоспроможні із них. The method of integral estimation of trade marks' competitiveness is proposed. Competitiveness of trade marks of dairy enterprises in the milk segment is researched. The most popular trade marks are determined.
Keywords: конкурентна позиція; ринковий сегмент; торгова марка; конкурентоспроможність продукції; competitive position; marketing segment; trade mark; competitiveness of products