Модифікація ідеологічного кітчу в українській літературі в 20-70 роках ХХ: порівняльний аналіз - Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2017)
У роботі досліджується кітч як мікро-модель масової культури, семіотична програма якої – імітування, копіювання та перетворення мистецтва на товар. In the paper the kitsch as a micro-model of mass culture, semiotic program which – imitation, copying and converting art into a commodity.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; кітч; масова культура; мистецтво; kitsch; popular culture; part