Джиджора, Назарій Іванович2021-07-162021-07-162021Джиджора, Н. І. Впровадження технології хлібних аглютенових виробів у спеціалізованому кафе в м. Бучач Тенопільської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Назарій Іванович Джиджора ; наук. керівник Віра Ігорівна Зуйко. – Київ, 2021. – 159 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34813otherнапівфабрикат з сиру кисломолочногомодельні зразкисир кисломолочнийсоняшникове насіннянасіння гарбузанасіння кунжутувареникиекономічна ефективністькафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВпровадження технології хлібних аглютенових виробів у спеціалізованому кафе в м. Бучач Тенопільської областіOther