Михайленко, Владлена МиколаївнаНєміріч, Олександра Володимирівна2020-12-172020-12-172018Михайленко, В. М. Перспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів / В. М. Михайленко, О. В. Нєміріч // Теорія і практика актуальних наукових досліджень : матеріали II Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 квітня 2018 р., м. Одеса. – Херсон : Видавництво «Молодий вчений», 2018. – 158–160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32362otherфісташкове борошноpistachio flourборошняні кондитерські виробиflour confectioneryтапіокаtapiocaкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання фісташкового борошна при виробництві борошняних кондитерських виробівThesis