Хавро, Аліна ЮріївнаГащук, Олександра Ізидорівна2014-06-182014-06-182014Хавро, А. О. Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – профілактика активного творчого довголіття людини / А. Ю. Хавро, О. І. Гащук // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали IV науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. – Київ, 2014. – С. 179–180.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15296В даній статті наведено дані про розробку інноваційних рецептур паштетів, що дозволяє розширити асортимент геродієтичних продуктів. This paper shows the development of innovative recipes pate, thus extending the range Gerontologic diet products.uk-UKгеродієтичні продуктим'ясорецептури паштетівgerontologic diet productsmeatpate recipeкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка м’ясних геродієтичних продуктів – профілактика активного творчого довголіття людиниArticle