Розробка м’ясних геродієтичних продуктів – профілактика активного творчого довголіття людини - Хавро, Аліна Юріївна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2014)
В даній статті наведено дані про розробку інноваційних рецептур паштетів, що дозволяє розширити асортимент геродієтичних продуктів. This paper shows the development of innovative recipes pate, thus extending the range Gerontologic diet products.
Keywords: геродієтичні продукти; м'ясо; рецептури паштетів; gerontologic diet products; meat; pate recipe; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів