Стан та перспективи розвитку підприємств харчової та переробної промисловості України - Заїнчковський, Анатолій Олександрович; Сичевський, Микола Петрович (My University, 2011)
У статті проаналізовано стан підприємств харчової промисловості за 2010-2011 рр. та окреслено перспективи їх розвитку.

The article analyzes the state of the food industry from 2010-2011, and outlines the prospects for their development.
Keywords: ціна; харчова промисловість; виробництво; продукція; підприємство; company price; food processing; manufacturing; products; кафедра економіки і права