Використання on-device AI (Core ML) на iOS: швидкість, безпека та автономність - Вдовенко, Дмитрій Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2025)
У тезах розглядаються технології on-device AI, які дозволяють виконувати машинне навчання безпосередньо на пристрої користувача. Це забезпечує високу конфіденційність і мінімальну залежність від мережі.
Keywords: машинне навчання; комп’ютерний зір; machine learning; computer vision; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки