Дітріх, Ірина ВікторівнаОкольнича, Лілія Олегівна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії / І. В. Дітріх, Л. О. Окольнича // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5-6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 280.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26461Доведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.uk-UKкапуста калелазаньяфункціональний інгредієнтcabbage fennellasagnafunctional ingredientкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКапуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінаріїThesis