Капуста кале як функціональний інгредієнт в сучасній кулінарії - Дітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія Олегівна (My University, 2017)
Доведена доцільність використання капусти кале у якості функціонального інгредієнту при розробці рецептур нових видів страв. Proven expediency of using cabbage as a functional ingredient in the formulation of new types of dishes.
Keywords: капуста кале; лазанья; функціональний інгредієнт; cabbage fennel; lasagna; functional ingredient; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції