Аналітичні задачі підсистеми технологічного моніторингу дифузійного відділення цукрового заводу - Зігунов, Олександр Михайлович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2018)
В статті розглянуто задачі моніторингу стану технологічних процесів, що вимагають аналізу взаємозв'язків великої кількості параметрів процесу і наступного синтезу додаткового інформаційного потоку, який характеризує певні стани процесу. Представлена функціональна структура підсистеми технологічного моніторингу дифузійного відділення цукрового заводу.
Keywords: кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; технологічний моніторинг; technological monitoring; інформаційний потік; information flow; дифузійний апарат; diffusion apparatus