Автоматизація бюджетування – як основний елемент бізнес-планування діяльності підприємства - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Досліджено бюджетування як основний бізнес-процес в управлінні підприємством. Проаналізований сучасний стан програмного забезпечення, що розроблений для автоматизації процесу бюджетування. Визначено необхідність автоматизації бюджетування та шляхи впровадження програмного забезпечення бюджетування з метою оптимізації управління підприємством. Budgeting as basic business process is investigational in a management by an enterprise. Analysed modern state of software that is worked out for automation of process of budgeting. The necessity of automation of budgeting and way of introduction of budgeting software is certain with the purpose of optimization of management by an enterprise.
Keywords: бюджетування; бізнес-процес; управління; програмне забезпечення; автоматизація; оптимізація; budgeting; business process; management; software; automation; optimization; кафедра економіки праці та менеджменту