Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаКирпіченкова, Оксана МиколаївнаКлец, Дарина Олександрівна2020-12-152020-12-152018Патент на винахід № 116507 UA, МПК A23L 21/10 (2016.01) A23L 33/22 (2016.01) A23L 33/125 (2016.01). Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик, В. В., Корецька І. Л., Кирпіченкова О. М., Клец Д. О. ; патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 2017 00901 ; заявл. 01.02.2017 ; опубл. 26.03.2018, Бюл. № 6.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32349Склад низькокалорійного білкового десерту, що містить яблучне пюре, яєчний білок, воду, підсолоджувач, причому як яєчний білок містить сухий яєчний білок, як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з кизилу. The invention relates to a composition of a low-calorie protein dessert containing applesauce, egg white, water, a sweetener, moreover, like egg white, it contains dry egg white, as a sweetener, it contains glucose-fructose syrup, and additionally contains dogwood puree.білковий десертяблучне пюреглюкозно-фруктозний сироппюре з кизилуprotein dessertapplesauceglucose-fructose syrupdogwood pureeкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСклад низькокалорійного білкового десерту (Патент на винахід № 116507)Technical Report