Кузьмін, Олег Володимирович2017-06-022017-06-022014Кузьмін О.В. Інженерне обладнання будівель : навч. посіб. з грифом МОНУ / О.В. Кузьмін. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – 248 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25433У посібнику розглянуто питання проектування та експлуатації інженерного обладнання підприємств готельно-ресторанного господарства, а саме мережі і споруди водопостачання і каналізації, санітарно-технічні системи будівель, основи формування теплового режиму і вимоги до повітряного середовища приміщень, системи опалення, вентиляції та кондиціювання повітря. Описані принципи роботи інженерних систем будівель, конструкції обладнання і мереж, основи розрахунку та розміщення. The question of planning and exploitation of engineering equipment of enterprises of hotel-restaurant economy is considered in a manual, namely networks and building of water-supply and sewage system, sanitary and technical systems of building, bases of forming of the thermal mode and requirement to the air environment of apartments, systems of heating, ventilation and conditioning. Described principles of work of the engineering systems of building, construction of equipment and networks, basis of calculation and placing.uk-UKінженерне обладнанняengineering equipmentвентиляціяventilationкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнженерне обладнання будівельBook