Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМусієнко, Ігор Васильович2013-11-212013-11-212005Кишенько, І. І. Удосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішей / І. І. Кишенько, І. В. Мусієнко // Харчова промисловість. – НУХТ, 2005. - № 4. – С. 24-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11537Досліджено функціонально-технологічні властивості напівочищених карагенанів, камедей дерева тара, гуару, ксантану та взаємодію їх у складі функціональних сумішей для використання в технології солених м 'ясних виробів. Functional and technological properties napivochyschenyh carrageenan, gums wood container, gum, xanthan and their interaction in the functional mixtures for use in technology salty the meat products.otherфункціональні сумішісолені м'ясні виробигідроколоїдиsalted meat productshydrocolloids and functional blendsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології солених виробів з використанням технологічних сумішейArticle