Simahina, GalinaKaminska (Halapsina), Svitlana2018-04-192018-04-192017Simakhina, G. The usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berries / G. Simakhina, S. Khalapsina // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : міжнародна науково-практична конференція, 25-26 травня 2017 р. - С. 53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27066The scientific innovation of this work was based on the usage of temperatures below zero (by Celsius) to dehydrate the raw berries. The authors present the results concerning the choice of wild grown plant raw (particularly berries) to create the high-vitamin compositions of fresh frozen products. Наукова новизна цієї роботи базується на використанні температур нижче нуля (за Цельсієм), щоб зневоднити сирі ягоди. Автори представляють результати, що стосуються вибору сировини дикорослих рослин (особливо ягід) для створення високоякісних композицій свіжозаморожених продуктів.cryoprotectantsfreezingbiological damageascorbic acidstorageкріопротекторизаморожуваннябіологічні ушкодженняаскорбінова кислотазберіганнякриопротекторызамораживаниебиологические поврежденияаскорбиновая кислотахранениекафедра технології оздоровчих продуктівThe usage of temperatures below zero to dehydrate the raw berriesOther