Кластерні технології як засіб регіональної соціалізації економіки - Мірзодаєва, Тетяна Віталіївна (My University, 2012)
Розглянуто понятійний апарат сутності процесу соціалізації економіки, проаналізовано роль кластер них технологій, визначено шляхи реалізації кластерної політики в соціальній сфері України. The conceptual apparatus of the essence of the process of economic socialization is considered, the role of clusters is analyzed Technologies, the ways of realization of cluster policy in the social sphere of Ukraine are determined.
Keywords: кластер; соціальна політика; регіональна політика; регіональна соціальна політика; кафедра туристичного та готельного бізнесу; сluster regional policy; social policy; regional social policy