Способи оброблення води для пророщування солоду - Мукоїд, Роман Миколайович; Ковбич, Владислав Олегович (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження способів оброблення води для пророщування солоду. The aim of the work is to investigate the methods of water treatment for mosquito breeding.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; водопідготовка; солі жорсткості; активована вода; hardness salts; activated water