Мукоїд, Роман МиколайовичКовбич, Владислав Олегович2018-07-042018-07-042018Мукоїд, Р. М. Способи оброблення води для пророщування солоду / Р. М. Мукоїд, В. О. Ковбич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27843Метою роботи є дослідження способів оброблення води для пророщування солоду. The aim of the work is to investigate the methods of water treatment for mosquito breeding.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакатіонианіонисолі жорсткостіактивована водаcationsanionshardness saltsactivated waterСпособи оброблення води для пророщування солодуThesis