Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах - Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна; Савчук, Наталія Іванівна; Бахтирьов, С. Д. (My University, 2009)
Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.

To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour.
Keywords: набухання; swelling; картопляні пластівці; крохмаль; potato flakes; starch; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів