Дробот, Віра ІванівнаБілик, Олена АнатоліївнаСавчук, Наталія ІванівнаБахтирьов, С. Д.2012-06-262012-06-262009Картопляні пластівці у хлібобулочних виробах / В. І. Дробот, О. А. Білик, Н. І. Савчук, С. Бахтирьов / Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.- К., 2009. - № 7-8. – С. 43-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1839Для подовження свіжості доцільність застосування картопляних пластівців в хлібобулочних виробах в кількості від 5 до 15 % до маси борошна.To prolong freshness expediency of potato flakes in bakery products in an amount from 5 to 15% by weight of flour.uk-UKнабуханняswellingкартопляні пластівцікрохмальpotato flakesstarchкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКартопляні пластівці у хлібобулочних виробах