Гойко, Ірина ЮріївнаДмитренко, Тетяна Олегівна2021-12-062021-12-062021Гойко, І. Розроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечності / І. Гойко, Т. Дмитренко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 15–16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36761Розроблено кисломолочний напій, збагачений композицією із кропиви та меліси та проведена оцінка його якості та безпечності. A sour milk drink enriched with nettle and lemon balm composition has been developed and its quality and safety have been evaluated.otherкисломолочний напійкропивамелісакваліметріякомплексна оцінка якостіsour milk drinknettlelemon balmqualimetrycomprehensive quality assessmentкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення кисломолочного напою, збагаченого композицією із рослинної сировини та оцінка його якості та безпечностіThesis