Кос (Гусарук), Тетяна СвятославівнаВєрченко, Лідія МихайлівнаХомічак, Любомир Михайлович2014-06-172014-06-172007Гусарук, Т. С. Вимоги цукрового виробництва до технологічних властивостей вапняного молока / Т. С. Гусарук, Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак // Матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, 21–23 березня 2007 р. – 2007. – С. 183–187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15249Працюючи з вапняним молоком, значення питомої поверхні твердої фази якого лежать в діапазоні оптимальних величин = 4,1...4,43, то у подальшому це дозволить досягнути максимального ефекту очищення дифузійного соку та уникнути ускладнень на стадії його фільтрування. Working with a limewater, the values of specific surface of hard phase of which lie in the range of optimum sizes = 4,1...4,43, in subsequent it will allow to attain the maximal effect of cleaning of diffusive juice and avoid complications on the stage of his filtration.otherвапноcarbonate of kal'cyyuвапняне молококарбонат кальціюlimelimewaterкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології оздоровчих продуктівВимоги цукрового виробництва до технологічних властивостей вапняного молокаThesis