Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2009)
Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.
Keywords: харчові продукти; food products; їстівні гриби; вуглеводи; крохмаль; edible mushrooms; carbohydrates; starch; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів