Зінченко, Інна МиколаївнаТерлецька, Віта АльбертівнаІщенко, Тетяна Іванівна2012-11-262012-11-262009Зінченко, І. М. Дослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, Т. І. Іщенко// Харчова наука і технологія. – 2009. – № 2 (7). – С. 47–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3849Обґрунтовано вплив теплової обробки на біохімічні зміни їстівних грибів. Експериментально визначений оптимальний режим теплової обробки грибів і грибних напівфабрикатів. The optimum parameters of thermal treatment of mushrooms are set. The chemical and biochemical changes of mushrooms components during thermal treatment were investigated.uk-UKхарчові продуктиfood productsїстівні грибивуглеводикрохмальedible mushroomscarbohydratesstarchкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу теплової обробки на якість грибів та грибних напівфабрикатівArticle