Сучасний стан молочної промисловості України - Слободян, Наталія Ярославівна (My University, 2014)
За даними Державної служби статистики України [1] станом на 1 серпня 2014 року чисельність поголів'я худоби в усіх категоріях господарств становила 4925,1 тис гол., в тому числі 2457,9 тис. голів - корови. According to the state Statistics service of Ukraine [1] As of August 1, 2014 the number of livestock farms of all categories totaled 4925.1 thousand ch., Including 2457.9 thousand. Heads - cow.
Keywords: молочна промисловість; статистика; сільськогосподарські підприємства; farms; statistics; dairy; кафедра економіки і права