Математична модель гранулювання у змішувачі грануляторі roto F-600 - Андрусяк, І. М.; Прохоров, Олександр Миколайович (My University, 2009)
Розроблена математична модель для покращення гранулометричного складу гранулята. A mathematical model for improving the grain size pellets.
Keywords: гранулювання; таблеткова маса; granulation; tablet mass; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв