Роль физического воспитания в жизни современной студенческой молодежи - Долинина, Мила Милковна; Павлюк, Ирина Сергеевна (My University, 2013)
В статье проведен анализ роли физического воспитания в жизни современной студенческой молодежи. Были исследованы факторы которые имеют непосредственное влияние на формирование здоровья студентов, среди которых занятия физической культурой и спортом, сон и питание. А также определены основные аспекты, влияющие на здоровый образа жизни У статті проведено аналіз ролі фізичного виховання в життя сучасної студентської молоді. Були досліджені фактори які мають безпосередній вплив на формування здоров'я студентів, серед яких заняття фізичною культурою і спортом, сон і харчування. А також визначено основні аспекти, що впливають на здоровий способу життя The article analyzes the role of physical education in life of contemporary college students. Factors were investigated which have a direct impact on the formation of health students, including physical culture and sports, and sleep food. And also identifies the key aspects influencing the healthy way life
Keywords: студент; кафедра фізичного виховання; student; спорт; sport