Змішувач-подрібнювач (Патент на корисну модель № 17342) - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Яворський, Василь Володимирович (My University, 2006)
Змішувач-подрібнювач, що містить вертикальну циліндричну ємність з кришкою, робоче тіло, віброплощадки з підкидальним пристроєм, привід, який відрізняється тим, що робоче тіло всередині ємності насаджене на осердя з можливістю здійс- нення зворотно-поступального руху.
Keywords: змішувач-подрібнювач; смеситель-измельчитель; mixer-crusher; робоче тіло; зворотно-поступальний рух; рабочее тело; возвратно-поступательное движение; working body; reciprocation; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції