Напої відомі, популярні - Домарецький, Віталій Афанасійович; Шиян, Петро Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2008)
Розглянуті історичні та сучасні аспекти виробництва горілки і лікеро-горілчаних напоїв з використанням класичних та інноваційних технологій. The historical and modern aspects of production of vodka and alcoholic beverages using classic and innovative technologies.
Keywords: лікеро-горілчані напої; технологія; горілка; рецептура; vodka; alcoholic drinks; technology; recipes; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства