Дилема харчування та пошук шляхів її вирішення - Божко, Анастасія Юріївна; Побрусило, Марина Володимирівна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2023)
У тезах розглянуто використання інгредієнтів з високими функціонально-технологічними властивостями у технологіях продукції підвищеної біологічної цінності для вирішення «дилеми харчування».

Theses consider the use of ingredients with high functional and technological properties in the technologies of products of increased biological value to solve the «nutrition dilemma».
Keywords: дилема харчування; біологічна цінність; функціональні інгредієнти; nutrition dilemma; biological value; functional ingredients; кафедра експертизи харчових продуктів