Перспективи розвитку wellness-індустрії в готельному господарстві України - Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Стоян, І. М. (My University, 2013)
У статті розкрито поняття «wellness-готель», розглянуто сучасний стан індустрії оздоровлення у світі та в Україні. Проаналізовано досвід європейських країн в галузі відпочинку та оздоровлення, який для України може бути дуже корисним. Досліджено природні передумови, проблеми та можливості розвитку wellness-індустрії в українському готельному господарстві. Показано актуальність та перспективність будівництва в нашій країні wellness-готелів. In the article the concept of «wellness-hotel", considers the current state of the industry recovery in the world and in Ukraine. The experience of European countries in the field of recreation and health, which for Ukraine could be very useful. Studied natural conditions, challenges and opportunities of wellness-hotel industry in the Ukrainian economy. The urgency and the prospect of building in our country wellness-hotels.
Keywords: індустрія оздоровлення; wellness-готель; рекреаційні ресурси; інновації (готельно-ресторанний комплекс); recovery industry; recreational resources; кафедра готельно-ресторанної справи