Систематизація засобів аромамаркетингу - Розумей, Світлана Борисівна (My University, 2017)
Дослідження сучасних технологій просування товарів показало, що один із інструментів, які широко застосовуються на ринку В2С є запахи. Аромамаркетинг обґрунтовується на збуджені у людини нервові рецептори та використовує підприємцями для впливу на вибір споживача та збільшення продажу певних товарів. The study of modern technologies of product promotion showed that one of the tools that are widely used in the B2C market are smells. Aromamarketing is based on nervous receptors excited in a person and is used by entrepreneurs to influence consumer choice and increase sales of certain products.
Keywords: аромамаркетинг; aromamarketing; запах; scent; кафедра маркетингу