Теоретичне обґрунтування впровадження засобів оздоровчого бігу різної інтенсивності в процесі формування фізичної працездатності та здоров’я студентської молоді - Журавель, Олена Олегівна (My University, 2012)
Досліджено проблему розвитку аеробних спроможностей сучасних студентів з урахуванням їх інтересів і потреб в процесі фізичного виховання. Визначені та теоретично обґрунтовані стратегічні помилки у плануванні загальних обсягів фізичних навантажень, спрямованих на реалізацію оздоровчого завдання з урахуванням принципу всебічного та гармонійного розвитку. За результатами теоретичного аналізу та опитування 262 студентів чоловічої і жіночої статі розроблений механізм впровадження засобів оздоровчого бігу різної інтенсивності з урахуванням інтересів і потреб студентського контингенту. The problem of development of the aerobic capacity of today's college students based on their interests and needs in physical education. Determined and theoretically grounded strategic mistakes in the planning of the total volume of physical activity, aimed at improving the implementation of tasks, taking into account the principle of full and harmonious development. Based on the results of theoretical analysis and survey of 262 students of both sexes developed a mechanism for implementation of different intensity jogging with regard to the interests and needs of the student body.
Keywords: студент; student; оздоровчий біг; фізичне навантаження; фізичні здібності; jogging; exercise; physical abilities