Лікувальне харчування – запорука здоров’я людини - Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна (My University, 2014)
Розкрито поняття «дієтотерапія» та наведені вимоги, яким повинна відповідати будь-яка дієта. Reveals the concept of "nutritional therapy" and are the requirements to be met by any diet.
Keywords: харчовий раціон; food ration; дієтотерапія; diet; лікувальна дієта; therapeutic diet; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи